Cauta in site


   Contribuie si tu!

Contribuie
Adauga poze sau bancuri

   Vrei sa primesti
   noutati pe email?

   
Nume:
Email:
 

   Texte haioase

Texte haioase - PerleUn hot s-a dus intr-o casa sa fure.Fura ,fura ,dar deodata s-a auzit:Isus te priveste.Se uita in stanga,dreapta dar nu vede pe nimeni.Iar se aude.Cand se uita vede un papagal.Tu cine esti?Eu sunt Mesia!Dar Isus cine este?DOBERMANUL
 
Trimite unui prieten

 

Perle la lucrare la romana ...
[ continuare ]3: 'Casa taraneasca a lui Pascalopol era o casa simpla , facuta din lemn , cu podea de lemn si cu un tavan cu scanduri sprijinit de grinzi.
Casa era de lemn si peretii erau ziditi cu var .Pe pereti erau expuse icoane , farfurii vechi care in ziua de azi nu se mai gasesc decat la muzeu.'

4: 'Interiorul taranesc al sugrageriei lui Pascalopol cuprinde o soba care avea doua parti : una pentru facut focul si una pentru cenusa.Interiorul taranesc al sufrageriei mosierului Pascalopol este tipic romanesc : cu soba , masa , canapea etc.
Sufrageria sa cuprindea covoare facute de mana , oale pe pereti . Tot ce avea in casa , pe pat , pe jos , pe masa erau crosetate de mana .In sufragerie avea si o colectie de pistoale si pusti pe pereti si alte obiecte .Avea lamppi , pt. care pe atuncea , in anul 1938 nu exista curent electric .


 
Trimite unui prieten
 

Daca vrei sa faci pe prostu',te rog sa vii in locul meu !
 
Trimite unui prieten
 

Profu:Cine nu si-a scris tema sa faca un pas in fata si sa se ridice in picioare
 
Trimite unui prieten
 

 <<   <    12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22    >   >> 
pagina 17 din 85