Cauta in site


   Contribuie si tu!

Contribuie
Adauga poze sau bancuri

   Vrei sa primesti
   noutati pe email?

   
Nume:
Email:
 

   Bancuri

Bancuri - SeciBula si Strula merg in desert pe cai calare. Deodata apar in zare doi banditi calare.
Bula catre strula:
Ce ne facem strula? Aia-s doi, iar noi singuri
 
Trimite unui prieten
Trimisa de David Petrache pe 22 iulie 2006 15:21 | 2706 afisari
 

Trei broaste stau pe malul unui lac. Deodata una dintre ele zice OAC!, a doua zice OAC!iar a treia zice OAC! OAC! OAC!. Deodata prima broasca scoate pistolul si o impusca pe cea dea treia broasca. A doua broscuta zice:
-De ce ai impuscat-o? iar broscuta raspunse:
-Pentru ca era prea desteapta.
 
Trimite unui prieten
Trimisa de looore pe 18 iulie 2006 20:55 | 1997 afisari
 

Am parcat masina grabit si am dat o fuga sa cumpar tigari si bere se la magazinul din colt. Cind am iesit (dupa doar citeva minute!!!) deja era afara un politist care scria de zor o amenda. M-am dus la el si i-am spus: "Poate ma mai slabesti un pic!" La care el a continuat sa scrie amenda fara sa se uita la mine. La care l-am facut "nazist". De data asta s-a oprit, s-a uitat la mine, si a inceput sa scrie o alta amenda pt. cauciucuri uzate. Asa ca eu l-am poreclit "KKT de bou" la care el a inceput sa scrie o a treia amenda pe linga cele doua deja agatate in parbriz. Chestia asta a durat cam vreo 20 de minute. Cu cit il jigneam mai tare, cu atit se invirtosa la scris amenzi. Pina am obosit eu si am hotarit sa cedez. Asa ca am plecat pe jos, am dat coltul si m-am urcat in masina mea.
 
Trimite unui prieten
Trimisa de cat pe 14 iunie 2006 09:18 | 2333 afisari
 

Anunt in ziar:

"Barbat bine, simpatic, necasatorit, fara antecedente, cu masina, casa cont in banca - dolari, euro - credincios, tin posturi, nu beau, nu fumez, iubitor de femei frumoase pana in 30 de ani, impatimit de muzica disco, tehno, rock, pop.

Nu caut nimic, doar ma laud."
 
Trimite unui prieten
Trimisa de cat pe 11 aprilie 2006 13:32 | 6354 afisari
 

 <<   <    1 2 3 4 5 6 7    >   >> 
pagina 6 din 7