Cauta in site


   Contribuie si tu!

Contribuie
Adauga poze sau bancuri

   Vrei sa primesti
   noutati pe email?

   
Nume:
Email:
 

   Bancuri

Bancuri - NebuniUn nebun se muncea sa bata un cui in perete, insa cu floarea. Alt nebun care trecea pe acolo se uita la el si ii zice:"Ba, tu nu vezi ca ala e cui pentru peretele opus?"
 
Trimite unui prieten

 

Un nebun intr-un sanatoriu izgonea niste muste imaginare. Doctorul il vede si-l intreaba:
- Ce faci mah? De ce dai din maini asa disperat?
- Dau mustele astea la o parte?
- Si ce le dai spre mine?
 
Trimite unui prieten
 

EPOCA DE AUR...la 23 august toti nebunii dintr-un spital primesc liber sa mearga la defilare, inafara de doi dintre ei. Cei doi se hotarasc sa defileze si ei...-Uite cum facem,zice unul:tu iei un cearceaf si treci cu el pe hol iar eu bat din palme si strig URA! Ia asta cearceaful si incepe sa defileze pe hol.Cind trece prin dreptul celuilalt acesta striga URA si bate din palme. O data,de doua ori, dar a treia oara acesta ii da un sut in fund celui care defila...la care acesta se intoarce si intreaba : Care ai dat , ma ? Celalalt raspunde: eu stiu,ba, din multimea asta !
 
Trimite unui prieten
 

La un ospiciu, nebunii sareau gardul ca sa joace fotbal, ceea ce nu convenea deloc directorului.A doua zi gardul a fost inaltat cu 5 metri, insa nebunii continuau sa sara gardul.In urmatoarele zile, din ordinul directorului, gardul a fost inaltat mereu cu cate 5 metri.Exasperat, directorul a chemat un specialist care a daramat gardul si a trasat in locul acestuia o dunga alba de vopsea pe pamant.Stupoare!.Nebunii stateau aliniati fara sa treaca linia.Directorul uimit i-a intrebat de ce nu mai vor sa joace fotbal, nebunii au replicat: "Sefu, cum sa ajungem la terenul de fotbal daca nu mai avem pe ce rezema scara?".
 
Trimite unui prieten
 

 <<   <    10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20    >   >> 
pagina 15 din 20