Cauta in site


   Contribuie si tu!

Contribuie
Adauga poze sau bancuri

   Vrei sa primesti
   noutati pe email?

   
Nume:
Email:
 

   Bancuri

Bancuri - DoctoriProaspatul doctor este repartizat intr-o zona rurala si dupa cateva luni isi da seama ca nu exista nici o femeie in sat,ca sunt numai barbati.
Dupa ce prinse putina incredere, il intreaba pe unul din pacienti ce fac ei cand au nevoie de sex .
Pacientul ii spune ca toti se duc la rau la sfarsit de saptamana. Sosi si sfarsitul de saptamana, asa ca doctorul se prezenta la rau, unde dadu de un sir foarte lung de barbati, pe malul apei.
Cum era foarte cunoscut in sat, localnicii ii cedara doctorului locul, pe rand, pana cand ajunse primul.
Privind inainte, doctorul vazu o magarita si gandi:
- "La naiba, sa fac dragoste cu o magarita ! ... Cu un animal? Saracii oameni !Acuma, nu pot sa-i refuz, cand cu atata amabilitate mi-au cedat pe rand locul..."
Dupa 15 minute, in care doctorul,dezbracat si lipit de magarita, era privit de cei din coada cum o saruta, ii musca urechile , unul dintre oameni se apropie timid de el si il intreba:
- "Domnule doctor, mai aveti mult? Pentru ca noi avem nevoie de magarita ca sa trecem raul, acolo sunt femeile...
 
Trimite unui prieten
Trimisa de Codryna pe 08 februarie 2009 12:18 | 2153 afisari
 

Un tip se trezeste in ambulanta:

- U... u... unde ma duceti!

- La morga!

- Pai nu am... murit inca!

- Pai...nici noi nu am ajuns inca!
 
Trimite unui prieten
Trimisa de Codryna pe 01 februarie 2009 20:38 | 1832 afisari
 

In spital se afla un pacient grav bolnav. Rudele se adunasera in sala de asteptari, iar, in final, intra un medic obosit si abatut.

"Imi pare rau ca trebuie sa va dau o veste proasta," spuse privind fetele ingrijorate "singura speranta pt. ruda d-voastra este transplantul de creier. Este inca experimental, riscant si din punct de vedere economic intru totul pe seama d-voastra."

Rudele ramasesera asezate, ascultand vestile proaste. In sfarsit, unul intreba: "Ca sa stim, cat costa un transplant de creier?"

"Depinde," raspunse medicul " 5.000 euro e creierul de barbat, 200 euro cel de femeie."

Se lasa o lunga perioada de linsite, timp in care barbatii din sala incercau sa nu rada si evitau privirile femeilor, chiar daca unii zambeau. In final, curiozitatea il impinse pe unul sa intrebe: "Dle. doctor, de ce aceasta diferenta de pret?"

Medicul zambi la aceasta intrebare atat de inocenta si raspunse: "Cele femeiesti costa mai putin pt. ca sunt creiere folosite, celelalte sunt ca noi."
 
Trimite unui prieten
Trimisa de Codryna pe 29 ianuarie 2009 21:28 | 1364 afisari
 


Un tip se duce la medic. Livid la fata el ii spune medicului ca are o mare problema: - Dle doctor mi s-a albastrit un testicol! Medicul da si-l controleaza, ii face analize si concluzioneaza ca trebuie neaparat sa-l taie. Il incurajeaza pe barbat ca celalalt testicol va face treaba singur, fara probleme. Dupa un timp , tipul se intoarce la medic cu aceeasi problema, ingrozit de-a dreptul. I se albastrise si celalalt. Din nou analize peste analize. Medicul ajunge la aceeasi concluzie: trebuie scos si al doilea. Cu greu, doar ca sa scape cu viata, tipul accepta castrarea definitiva. Dupa un timp se intoarce din nou la medic: - Dle doctor mi s-a albastrit si penisul!!! La care medicul: - N-o fi de la blugi???
 
Trimite unui prieten
Trimisa de Codryna pe 14 decembrie 2008 17:23 | 2130 afisari
 

 <<   <    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11    >   >> 
pagina 6 din 42