Cauta in site


   Contribuie si tu!

Contribuie
Adauga poze sau bancuri

   Vrei sa primesti
   noutati pe email?

   
Nume:
Email:
 

   Bancuri

Bancuri - CopiiO mama statea in bucatarie, in timp ce fiul ei se juca cu trenuletul in living. La un moment dat, mama aude trenul oprindu-se si pe fiul ei spunand:

-"Toti pasagerii care coborati, duceti-va la mama dracului. Toti ceilalti care mergeti mai departe stati in pi_da mamii voastre linistiti pe scaune, ca pleaca trenu'!".

Mama stupefiata merge in living si ii spune:
-"In casa asta nu se foloseste asemenea limbaj! Acum, treci in camera ta si nu iesi de acolo 2 ore. De-abia apoi te poti juca cu trenuletul, din nou, dar numai daca nu vei mai folosi asemenea limbaj."

Dupa 2 ore, copilul se intoarce din camera si incepe sa se joace cu trenuletul. In curand, trenul se opreste la urmatoarea statie, maica-sa il aude spunand:

-"Toti pasagerii care trebuie sa coboare, va rog nu uitati sa va luati toate bagajele. Pentru cei care urcati, va rugam sa asezati bagajele la locurile special destinate. Va reamintim ca nu se fumeaza in compartimente. Va dorim o calatorie placuta si relaxanta alaturi de noi."

In timp ce mama incepe sa zambeasca multumita, fiul adauga:

-"... iar cei care v-ati enervat pentru cele doua ore de intarziere ... puteti s-o trimiteti in pi_da ma-sii pe aia din bucatarie... "
 
Trimite unui prieten
Trimisa de Codryna pe 29 ianuarie 2009 21:25 | 2016 afisari
 

DJ Edy

 
Trimite unui prieten
Trimisa de edy pe 18 ianuarie 2009 11:30 | 1715 afisari
See this in english: DJ Edy
Mira in espagnol: DJ Edy
 

Un copil optimist si unul pesimist il asteapta pe Mos Craciun. Pesimistul e sigur ca nu o sa primeasca mare lucru, optimistul nu mai poate de incantare si abia asteapta sa vada darurile.
Vine Mosu', copilul pesimist primeste super-cadouri: trenulete, masinute, ciocolata, tot ce i-ar fi putut trece prin cap. Copilul optimist primeste… o balega.
Se intalnesc copiii si schimba impresii:
Pesimistul: - Mai, eu am primit un trenulet, da' nu e prea mare, o masinuta, da' nu e culoarea pe care o vroiam, si ciocolata, da' e cu lapte si fara alune… si asa mai departe.
Optimistul rade incantat: - Mai, eu am primit un cal, da' nu-l gasesc!
 
Trimite unui prieten
Trimisa de Codryna pe 15 ianuarie 2009 18:31 | 1363 afisari
 

Gigel vine acasă zgāriat tot pe faţă, pe gāt, pe māini.
- Doamne sfinte, ce s-a īntāmplat ??
- Am făcut hora īn jurul bradului.
- Păi, şi de ce eşti zgāriat īn halul ăsta?
- Eram puţini!
 
Trimite unui prieten
Trimisa de pe 15 decembrie 2008 18:25 | 2169 afisari
 

 <<   <    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10    >   >> 
pagina 5 din 12