Cauta in site


   Contribuie si tu!

Contribuie
Adauga poze sau bancuri

   Vrei sa primesti
   noutati pe email?

   
Nume:
Email:
 

   Bancuri

Bancuri - Badea GheorgheSe duce badea la targ si aude ca s-a deschis un magazin nou cu unelte pt padure. Se duce la magazin si cumpara o drujba .
Acasa citeste pe prospect ca poate taia 100/zi copaci. A doua zi se scoala badea la 6, se duce la padure si incepe a taia copacii taie ....taie badea la copacii pina la 22:00. Numera la copaci, 89.Suparat badea se scoala a-3-a zi la 5, se duce la padure se apuca de taiat copaci pina pe la 23:00, i-ar numara,95.Suparat, badea se duce la magazin:
-Domnule, drujba asta nu este buna, in prospect scrie ca taie 100 de copaci, dar eu nu am taiat decit 95, e stricata.
Ia vinzatorul drujba si incearca sa o porneasca la care badea: -Aaaaaaaaaaaaaaa are si motor !
 
Trimite unui prieten

 

Naufragiaza un american pe o insula si da de niste indieni tampiti,adica:cand il vad astia ii spun:"Daca ne faci sa radem in 30 de minute scapi,daca nu,iti facem o injectie cu HIV".Americanul se chinuie si nu reuseste sa ii faca sa rada:ii fac indienii o injectie, mai traieste americanul un an si moare.Dupa un timp,naufragiaza un francez.Aceeasi poveste,ii fac injectia,mai traieste un an,moare.Dupa alt timp,naufragiaza badea Gheorghe.Asta aude ce zic aia si zice:"Cu HIV ati zis?";"Da!";"Chestia aia care cauzeaza SIDA,nu?";"Da!";"Pai ia faceti voi o injectie in bratz,ma!";"Ba tu esti nebun?Daca iti facem, mori!";"Lasa ba,spune badea Gheorghe,faceti injectia daca va spun!";Ii fac aia inectia.Badea Gheorghe:"Auziti ma,ia mai faceti voi inca o injectie si in picior";"Ba,tu esti chiar prost!Ti-am facut deja una,oricum mori!";"Bei,daca va spun eu,faceti injectia!";Ii fac astia injectia,la care badea Gheorghe,zambind spune:"Bei fraierilor,io sunt protejat!Am prezervativ!"
 
Trimite unui prieten
 

Badea Gheorghe intra untr-un bar plin de smecheri si intreaba suparat.-Care pula mea e smecher aici, ma? Astia, cu frica in cur, se gandesc ca o fi un smecher mai beton ca ei si nu se ridica nimeni,asta pleca. Peste putin se intoarce si spune: -Ma, am intrebat care pula mea e smecher aici?Iar nu se ridica nici unul. Peste putin vine iar: -Bai, bulangiilor, am intrebat care e smecher aici, ma?Si se ridica unu.-Eu, ma.
-Hai, ma, pana afara ca ma bate unu.
 
Trimite unui prieten
 

Bade Gheorghe stătea la oi. La un moment dat apare un luptător de kung-fu, care îi zice lui badea Gheo:
- Sunt luptător de kung-fu si am să-ti fur toate oile!
Badea Gheo stătea linistit. Luptătorul îi mai spune încă o dată. La care badea Gheorghe se ridică si îi bagă una cu toiagu' după care îi zice:
- No, cum fu?
 
Trimite unui prieten
 

 <<   <    9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19    >   >> 
pagina 14 din 28