Cauta in site


   Contribuie si tu!

Contribuie
Adauga poze sau bancuri

   Vrei sa primesti
   noutati pe email?

   
Nume:
Email:
 

   Bancuri

Bancuri - AfaceriDoi ardeleni pe partia de schi. Unul dintre ei sufera un accident si ii amputeaza ambele picioare.acum,prietenul celui accidentat se duce in vizita la spital sa vada ce si cum este prietenul.acesta afla ca i-au fost amputate ambele picioare si a incercat sa-lconsoleze zicandu-i;prietene am doua vesti pentru tine:una buna si alta rea.vestea cea rea este ca ai ramas fara ambele picioare in urma accidentului,dar esti tanar,si o sa treci peste asta,e adevarat mai greu, dar o sa treci,iar vestea cea buna,este ca ti-am gasit client la schiuri si clapari
 
Trimite unui prieten
Trimisa de pe 17 februarie 2009 02:54 | 1899 afisari
 

Intr-o zi, la usa unei batrane bate un domn, imbracat elegant, cu un aspirator in mana. Nici n-apuca batrana sa deschida, ca tipu incepe: - As dori sa va prezint cel mai performant aspirator... In timp ce vorbea, arunca pe covorul din holul casei o cantitate considerabila de balegar, explicand: - Stati linistita, daca acest aspirator nu curata TOT ce se afla pe covor, promit ca mananc eu ce ramane! Dupa ce asculta toata povestea, tremurand de nervi, batrana ii raspunde: - Sper ca ai pofta, ca nu am curent de azi-dimineata!!!
 
Trimite unui prieten
Trimisa de Codryna pe 11 februarie 2009 21:06 | 1949 afisari
 

- Mama,dar penisurile de cate feluri sunt? intreaba fiica.
Mama bucuroasa, ii spune:
-Sunt de 3 feluri: penisul de la 20 de ani este mare si puternic ca stejarul penisul de la 35-40 de ani este ca o liana,flexibila dar inca de incredere, iar penisul de la 50 de ani este ca pomul de craciun.
-De ce? intreaba fiica
-Pai este mort de la radacina,iar globurile sunt doar de decor.
 
Trimite unui prieten
Trimisa de Codryna pe 06 februarie 2009 23:32 | 1854 afisari
 

Pe perioada crizei economice guvernul roman va asigura slujbe pentru someri.
Ele vor fi oficiate de preoti, episcopi si mitropoliti.
 
Trimite unui prieten
Trimisa de xxyyzz pe 03 februarie 2009 10:16 | 1823 afisari
 

 <<   <    5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15    >   >> 
pagina 10 din 25