Cauta in site


   Vrei sa primesti
   noutati pe email?

   
Nume:
Email:
 

   Video

Video - ComedieCeline Dion is amazing
Comedie - Celine Dion is amazing
Mega star - afoni 2009 Funny moments
Comedie - Mega star - afoni 2009 Funny moments
Mondenii - Fernando din Caransebes si Paula Seling (duet la Ochio Show)
Comedie - Mondenii - Fernando din Caransebes si Paula Seling (duet la Ochio Show)
Beyonce Knowles, pe cat de energica este pe scena, si pe cat de bine canta live, pe atat de penibila a fost in momentul in care, dorind sa coboare gratioasa pe scarile de pe scena unui concert, a alunecat si s-a rostogolit pana a ajuns in “patru labe”.
Comedie - Beyonce Knowles, pe cat de energica este pe scena, si pe cat de bine canta live, pe atat de penibila a fost in momentul in care, dorind sa coboare gratioasa pe scarile de pe scena unui concert, a alunecat si s-a rostogolit pana a ajuns in “patru labe”.

Chiar si “marea Madonna” a trait un moment jenant in ochii a zeci de mii de oameni. In timpul unui concert de la Rio de Janeiro, Regina Pop a alunecat pe scena umeda si s-a trezit cu picioarele in sus.
Comedie -  Chiar si “marea Madonna” a trait un moment jenant in ochii a zeci de mii de oameni. In timpul unui concert de la Rio de Janeiro, Regina Pop a alunecat pe scena umeda si s-a trezit cu picioarele in sus.
Fiica lui Rod Stewart, Kimberly, a vrut sa para foarte “cool” pe covorul rosu al unui eveniment, unde s-a prezentat pe o motocicleta, alaturi de buna ei amica, Paris Hilton.
Comedie - Fiica lui Rod Stewart, Kimberly, a vrut sa para foarte “cool” pe covorul rosu al unui eveniment, unde s-a prezentat pe o motocicleta, alaturi de buna ei amica, Paris Hilton.
Wedding Entrance Dance
Comedie -  Wedding Entrance Dance
Faze'n biserica
Comedie - Faze'n biserica

 <<   <    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10    >   >> 
pagina 5 din 17Cele mai noi
Video

Auto - Moto - Ken Block in Rusia
Animale - Capre care tipa ca oamenii
Diverse - Tobosar pe strada
Diverse - Super Tobosari

RSS